Fokus på kvalitet

Väljer du att låta oss leverera maten till ditt nästa event så väljer du ett alternativ som står för kvalitet i alla led. Eftersom vår uppgift är att servera mat så ligger mycket av vårt fokus på att finna de finaste råvarorna. Vi samarbeta med flertalet lokala producenter varifrån vi köper vårt kött, vår frukt och våra grönsaker. Vi försöker anpassa våra menyer så att de ska matcha varje säsong vilket per automatik ger oss tillgång till de bästa råvarorna.

Kvalitetsperspektivet följer med in i köket, upp på skärbrädan och ner i grytan. Våra kockar har gedigen utbildning och brinner för sin uppgift att skapa maträtter som du och dina gäster sent ska glömma.

Flexibel catering för alla behov

Vi har flera olika menyer för olika typer av tillfällen och i varje kategori finns i sin tur flera olika val att göra. Vill du kan vi skräddarsy en meny åt dig och vi kan givetvis anpassa oss efter allergier och andra särskilda behov. Hör av dig så berättar vi mer.

Med miljön i åtanke

Eftersom vår cateringfirma lever efter filosofin att allt och alla är ett så anser vi att det är en självklarhet med ett aktivt miljöfrämjande arbete. Allt matspill sorterar vi så att inget hamnar bland de brännbara soporna och genom att välja lokala producenter vid inköpen av våra matvaror så motverkar vi långväga transporter. Vill du veta mer om vårt miljöarbete så är du välkommen att kontakta oss!