Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål

Vår cateringmeny är gedigen. Det finns mycket att välja mellan, både när det gäller typ av mat och omfattning av bjudningen. Vissa önskar bara lite gott tilltugg till en mysig vinkväll med vännerna medan andra vill ha exotiska femrättersbjudningar av grandiost slag. Sedan finns det förstås väldigt mycket som ryms däremellan.

Vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål och gör allt vi kan för att uppfylla dina önskningar. Det är inte alltid möjligt att skapa vad som helst i matväg, men vi lovar att vi alltid gör vårt bästa.

Näringsinnehåll

När det gäller mat och näring så gäller det att finna en god balans - och det gäller väl egentligen allt här i livet. Mat är njutning och ska så vara, det är en stor glädjekälla i livet! Vilken tur ändå, eftersom vi ju behöver äta varje dag. Med det klargjort så är det också viktigt att man inte överdriver intaget av sådant som har negativ påverkan på människokroppen, såsom salt, socker och härdat fett. Vi lagar vår mat med detta i åtanke, utan att någonsin kompromissa med smak eller kvalitet. Maten du beställer från oss är tillagad på de bästa av råvaror och med måttligt bruk av socker, salt och dåliga fetter.

Allergier och andra specialbehov

Givetvis har vi alternativ för att tillgodose behovet av specialmat på grund av allergier. Vi har också både vegetariska och veganska alternativ på vår cateringmeny.